Recenzia na tehotenské a dojčiace podprsenky
Tehotenské a dojčiace podprsenky podľa skúseností ostatných.
Najobľúbenejší výrobcovia
Tehotenské a dojčiace podprsenky podľa najobľúbenejších výrobcov.
zatial som nemala možnosť ich využiť, ale oceňujem kvalitu
Бюстгальтер мягкий, довольно толстый, что приятно удивило, соски на тонкой белой футболке выделяются совсем немного. Застёжек сзади 6-7( точно не помню), что тоже очень практично. До беременности носила лифчик 70С, сейчас на 5м месяце у меня обхват под грудью 78 см, грудь очень увеличилась. Поэтому заказала размер 75С. Чашки подошли как раз, а сзади застёгиваю примерно на среднюю застёжку. Но что расстроило- это груди растеклись по бокам (на фото не видно было), и это доставляет дискомфорт.
Super kvalita, aj prakticka, velmi dobry material
Velmi pohodlna podprsenka, skvely material. Velmi som spokojna
Chápem, že za tú cenu sa asi nedalo mať veľmi kvalitný materiál. Každopádne na kojenie to spľňa účel, ramienka sú široké, čo je super a zapínanie na tri zámky je super. Veľkosť je o trošičku menšia ako konfekčné veľkosti iných obchodov.
Na oboch kúpených podprsenkách sa mi zlomili plastové dieliky ktoré držia ramienka. Na jednej po 2 mesiacoch a na druhej po 3 mesiacoch takže sú úplne nepoužiteľné
Pridané: 19. decembra 2022
(naposledy upravené 19. decembra 2022)
Zakúpený v Plzr.sk
Po velmi kratkom nosení podprsenky mi prasko na chrbte plastove putko, :(
Sice ma stali dojciace sportove podprsenky 30-40e ale totalne ma zachranili. Na nete som ani nic lepsie nenasla. Kupte si uz do porodnice, potrebujete kvalitne bez kostice (ta upchava mliecne zlazy).
Rýchle spracovanie objednávky a doručenie
Rýchle spracovanie objednávky a doručenie na jednotku